Mote

Moteinspirasjon på nett

Det er gøy å se stilutviklingen til Emma Watson, en av de største stjernene i Harry Potter, nemlig Hermine. Det er lett å se hvordan hun har blitt mer sikker i sin stil. Hun er i ferd med å bli et moteikon som leserne kan beundre og hente tips fra, til egne kleskombinasjoner.

Hun er fortsatt i utvikling, og holder stadig på å finne seg selv. Det er tydelig at Emma Watson først hentet sin inspirasjon fra Harry Potter når det gjaldt stil, men nå har hun blitt mer stilsikker i det at hun har et stort fokus på etisk mote – dette gjør henne miljøbevisst også!

Hvordan fant Emma Watson sin stil?

Emma Watson mener selv at hun ikke har funnet sin egen stil ennå. Hun sier at mote er noe hun har blitt mer og mer forelsket i, jo eldre hun har blitt. Det er viktig å finne inspirasjon på nett og å prøve å feile innen mote. Dette har hun selv gjort.

Det er lett å se på Emma Watson hvordan stilen hennes har endret seg med årene, men det er fortsatt en spennende stil å følge med på. Hun liker klassiske plagg, men gjerne matchet med noe som er litt utradisjonelt. Dette gjør at hun kan leke med stilen sin så mye hun vil.

Hva skal du fokusere på?

Emma Watson er fast bestemt på at hun liker sin stil feminin og klassisk, men samtidig litt nytenkende. Hun liker litt vanlige farger, men gjerne i utradisjonelle fasonger. Selv om dette ikke nødvendigvis er noe for din stil, er det viktig for deg å hente inspirasjon fra andre. Da kan du finne elementer du liker.

Det er viktig å finne inspirasjon til sin egen stil. Enten dette er på nett, fra ukeblader eller fra populære media. Det som er gøy er at du kan lage en bok med dine favoritter, eller du kan lage en collage på din datamaskin. Du kan ha mye gøy med din egen stil!