Film

Drømmen om den røde løperen

Vi har nok alle drømt om å gå oppover den røde løperen mens kameraene rundt oss knipser bilder av oss i våre flotteste antrekk. Men hvordan blir man egentlig klar til å gå opp den røde løperen? Hva kler du på deg, og hvordan skiller du deg ut? For damer gjelder det å ha den fineste, mest vågale kjolen, men hva med menn? Hvordan finner du den rette dressen og det rette tilbehøret for å gjøre en perfekt entré?

Det enkle er ofte det beste

Å delta på en filmpremiere og å skulle gå opp den røde løperen kan virke litt skummelt for mange. Det vil være mange flotte mennesker tilstede, og antrekket må leve opp til forventningene. Når det gjennomføres filmpremierer og liknende, sitter dessuten alltid et «motepoliti» klare for å bedømme antrekkene, og du vil jo gjerne bli lagt merke til på en positiv måte.

Finn den perfekte buksa

Det viktigste elementet for menn som skal kle seg bra, er flotte bukser som sitter som et skudd. Buksa er det viktigste plagget i garderoben, og kanskje det som gir mest personlighet. Det er mye å tenke på når du skal finne en bukse som passer seg på rød løper – den må sitte perfekt både i rumpa og nedover beina, lengden må være riktig, og den må ha riktig fasong og farge.

Vær unik

Når den perfekte buksa er funnet, kan resten av antrekket planlegges. Det viktigste før du skal på rød løper er å skille deg ut, og å være unik. Dette gjør du ved å finne spenstig tilbehør, enten i form av en rocka skinnjakke, en spesiell dressjakke, lakksko, en stilig klokke eller kanskje til og med en veske for menn. Det er mange muligheter, og kun fantasien setter grenser. Finn noe du føler deg vel i og som vekker oppmerksomheten hos andre, så vil kvelden din på den røde løperen bli en suksess.