Mote

Hvordan kan du enkelt fikse på utseendet?

Det skal egentlig ikke så mye til for å fikse litt på utseendet, og det er slett ikke nødvendig å investere i hverken dyrt utstyr eller større inngrep for å se bedre ut. Litt sminke og hårprodukter kombinert med tid og ønske om forbedring er alt som skal til.

Sminke gjør susen, enten til fest eller til hverdags. På parfymeriene, eller på nett for den saks skyld, får du tips og idéer til produkter du skal velge for et naturlig utseende. Avhengig av hvor dypt til verks du vil gå med sminken, kreves flere eller færre produkter. En god base er alfa omega.

Fillere

Mye kan gjøres med sminke når det gjelder defekter i ansiktet, men om du ønsker en mer permanent og enkel metode kan du ty til fillere. Det finnes flere typer, både permanente og midlertidige. De fleste er basert på hyaluronsyre, og er ment for bruk ved volumtap, konturendringer og defekter.

Denne syren brukes spesielt for forstørring av lepper. Denne type behandling må gjentas med jevne mellomrom, da effekten gradvis forsvinner. Du kan også veksle med sminke, i dette tilfellet lipliner og leppestift. Ønsker du å fjerne små rynker i ansiktet, brukes filleren mer overfladisk under huden – og resultatene er umiddelbare!

Fiks på håret

En ny sveis eller bare noe så enkelt som trimming av tuppene kan gjøre underverker
og gi et velstelt utseende. Om det er de små grå som gir deg et slitent utseende, så fortvil ikke. Glansvask eller toning hjemme på ditt eget bad er en enkel metode, som gir fenomenale resultater.

Å gå til frisøren kan gjøre et stort innhugg i lommeboka, men om du passer på å bare trimme tuppene jevnlig så blir utgiftene mer overkommelige og håret får et sunnere utseende. Om du gjør generell hårpleie med hårmaske etc. til et månedlig DIY-prosjekt, vil du fort se gode resultater uten at det koster skjorta.