Film

Bedre selvtillit

De aller fleste av oss sliter til tider med lav selvtillit eller dårlig selvbilde. Du kan lett tenke at du er annerledes, at andre er flottere å se på eller har mer å by på, men heldigvis er dette en tanke de fleste har, men som ofte ikke er helt rasjonell. Det finnes allikevel de av oss som ønsker å fikse på utseendet for å føle oss bedre – både når det gjelder oss vanlige folk, men også filmstjerner og supermodeller.

Kjendiser fikser på utseendet

Kjendiser, og spesielt filmstjerner, gjør mye for å ta seg bra ut. De utfører jevnlige kroppsbehandlinger, trener, spiser sunt og blir stylet av profesjonelle, men mange tar også steget videre og fikser på eget utseende permanent ved hjelp av plastisk kirurgi. Blant annet brystforstørring er i vinden som aldri før, og flere og flere kjente personer legger seg under kniven for å forbedre egne bryster. Det er nemlig stor konkurranse om å se bra ut i kjendisverden, og da tas også store grep, slik at de kan vise seg frem med god selvtillit.

Det er håp for oss vanlige mennesker også

De senere årene har det dessuten blitt mer og mer akseptert at også vi vanlige folk fikser på utseendet vårt. Mange gjør det for å forbedre et utseende de allerede er ganske tilfreds med, men for noen er en brystforstørring faktisk et vendepunkt i livet. Flere av oss har nemlig store komplekser når det gjelder egne bryster, og da er det bra at det finnes alternativer for å gjøre hverdagen litt lettere.

Tenk deg godt om

Selv om det i dag er veldig trygt og sikkert å utføre kirurgiske inngrep er det absolutt noe du burde tenke godt gjennom før du tar steget og legger deg under kniven. Endringene du utfører på kroppen er permanente, og du vil se annerledes ut enn tidligere – for alltid.